O Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, μετέβη την Τετάρτη 06/03 στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ευχαριστίες για την εκδήλωση που διοργάνωσε το Παλάτι για να τιμηθεί η κυπριακή διασπορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκφράζοντας περηφάνεια για την πολύτιμη συμβολή των Κυπρίων αποδήμων στη χώρα που διαβιούν πολλοί εκ των οποίων έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις και από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στη συνάντηση, η Βασίλισσα Ελισάβετ αναφέρθηκε με τη σειρά της στη σημαντική παρουσία της κυπριακής διασποράς στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη συμβολή τους στη βρετανική κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE