EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στιγμές τρόμου για 33χρονο- Του επιτέθηκαν τέσσερις με μαχαίρι και τον λήστεψαν

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στιγμές τρόμου για 33χρονο- Του επιτέθηκαν τέσσερις με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας, με θύμα 33χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην κοινότητα του Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με καταγγελία του 33χρονου στην Αστυνομία, γύρω στις 11.35π.μ. της Πέμπτης 7/3, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο του χωριού, ανακόπηκε από τέσσερις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι αφού του επιτέθηκαν με μαχαίρι, φέρονται να του απέσπασαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Ακολούθως οι άγνωστοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Από την επίθεση, ο παραπονούμενος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ή λεία των ληστών που σύμφωνα με την περιγραφή φαίνεται να είναι Αραβικής και Βαλκανικής καταγωγής είναι περίπου 700 ευρώ.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE