EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στιγμές τρόμου για 33χρονο- Του επιτέθηκαν τέσσερις με μαχαίρι και τον λήστεψαν

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στιγμές τρόμου για 33χρονο- Του επιτέθηκαν τέσσερις με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας, με θύμα 33χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην κοινότητα του Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με καταγγελία του 33χρονου στην Αστυνομία, γύρω στις 11.35π.μ. της Πέμπτης 7/3, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο του χωριού, ανακόπηκε από τέσσερις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι αφού του επιτέθηκαν με μαχαίρι, φέρονται να του απέσπασαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Ακολούθως οι άγνωστοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Από την επίθεση, ο παραπονούμενος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ή λεία των ληστών που σύμφωνα με την περιγραφή φαίνεται να είναι Αραβικής και Βαλκανικής καταγωγής είναι περίπου 700 ευρώ.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE