ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 53χρονου - Ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε 33χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 53χρονου - Ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε 33χρονο

Στη σύλληψη 53χρονου κατοίκου Λευκωσίας προχώρησε την Πέμπτη (7/3) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, μαχαιροφορίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 53χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε την Πέμπτη (7/3) εναντίον 33χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 33χρονος στην Αστυνομία, γύρω στις 11.35π.μ., ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, ανακόπηκε από τέσσερις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι αφού του επιτέθηκαν με μαχαίρι, φέρονται να του απέσπασαν χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE