Δυσάρεστα νέα για τον Αλόνσο! Αυστηρή σύσταση από τους γιατρούς

Δυσάρεστα νέα για τον Αλόνσο! Αυστηρή σύσταση από τους γιατρούς

Άτυχος στάθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός που είχε ατύχημα στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, θα απουσιάζει από την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο πιλότος της McLaren Honda ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι του συνέστησαν νε ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί στο Grand Prix της Μελβούρνης στις 15 Μαρτίου. Παρόλο που ο Αλόνσο δεν φέρει τραύματα από το ατύχημα στη Βαρκελώνη, οι γιατροί είναι κάθετοι και θεωρούν ως πιο σωστό να ξεκουραστεί για ακόμη μερικές μέρες.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Φερνάντο αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τις συμβουλές των γιατρών κι έτσι τα δύο μονοθέσια τηςMcLaren θα έχουν πιλότους τον Τζένσον Μπάτον και τον αναπληρωματικό Κέβιν Μάγκνουσεν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE