Η κουβέντα για τα πακέτα… (Ομόνοια)

Η κουβέντα για τα πακέτα… (Ομόνοια)

Στο πλαίσιο της σημερινής Δημοσιογραφικής Διάσκεψης που παρέθεσε η Ομόνοια με κύριο θέμα τα κριτήρια Μαρτίου, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας, Κώστας Χρίσου, ανέφερε:

«Παρά τα προβλήματα μας δεν σταματούμε να έχουμε λαϊκό χαρακτήρα, ούτε να εκβιάζουμε τους φίλους μας. Μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και να βάλουμε έξτρα ποσό στο εισιτήριο, αλλά δεν το κάναμε. Η Ομόνοια ήταν, είναι και παραμένει ανθρώπινη».

Δεν θα υπάρξουν πακέτα εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE