ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος με πλούσια εγκληματική δράση – Καταζητείτο για άλλη υπόθεση και συνελήφθη για άλλη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος με πλούσια εγκληματική δράση – Καταζητείτο για άλλη υπόθεση και συνελήφθη για άλλη

Συνελήφθη ανήλικος που εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για κλοπή από γνωστή καφετέρια στην Λεμεσό.

Ο 17χρονος, καταζητείτο για κλοπή χρημάτων από γνωστή καφετέρια στην Γερμασόγεια.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στην καφετέρια ξημερώματα. Το κατάστημα ήταν ανοιχτό. Ο 17χρονος μπήκε εντός της καφετέριας και είπε στον υπάλληλο ότι έξω υπάρχει μια μικρή εστία φωτιάς, με τον υπάλληλο να πηγαίνει να την σβήνει.

Στην συνέχεια, ο 17χρονος μπήκε ξανά στην καφετέρια και είπε στον υπάλληλο ότι η φωτιά αναζωπυρώθηκε, με τον δεύτερο να μεταβαίνει να την σβήσει εκ νέου. Τότε ο 17χρονος φέρεται να βρήκε την ευκαιρία και να άρπαξε χρήματα από το ταμείο και να κατάφερε να διαφύγει.

Παρά το γεγονός ότι ο 17χρονος ήταν άγνωστος στον υπάλληλο, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποίηση τον νεαρό και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αναζητείτο.

Την Τετάρτη (13/3), τώρα, γύρω στις 21:30 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία ότι νεαρό πρόσωπο προσπαθούσε να κλέψει μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε βεράντα οικία.

Ο δράστης, έγινε αντιληπτός από πολίτες καθώς μετακινούσε την μοτοσικλέτα και έτσι ανακόπηκε από τους περαστικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν και την Αστυνομία.

Ο νεαρός που προσπάθησε να κλέψει την μοτοσικλέτα, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 17χρονο.

Ο 17χρονος συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Τώρα, επιπρόσθετα από την υπόθεση για κλοπή χρημάτων από την καφετέρια, διερευνάται και η δεύτερη υπόθεση για την κλοπή μοτοσικλέτας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας.  

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.