Ποινή φυλάκισης στον Λοΐζο Τζιωνή για υποθέσεις του 2012

Ποινή φυλάκισης στον Λοΐζο Τζιωνή για υποθέσεις του 2012

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για αδικήματα που διαπράχθηκαν το 2012, στον βασικό ύποπτο για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, το 2018.

Η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Λοΐζο Τζιωνή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, αφορούν υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τον Ιούνιο του 2012. 

Θυμίζουμε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής, είναι ο βασικός ύποπτος στην πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού Στροβόλου, που η εκδίκασή τους βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, βρίσκονται ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE