ΚΥΠΡΟΣ: Στο έλεος του Θεού οι συνταξιούχοι που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Στο έλεος του Θεού οι συνταξιούχοι που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι της περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς τέθηκαν ενώπιον της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) σε συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου στην παρουσία του ΓΓ της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη.

Ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ αναφέρει ότι «οι συνταξιούχοι  επέκριναν  έντονα την Κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται  για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές».
 
Προσθέτει ότι «ιδιαίτερα στο τομέα της υγείας έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα από το γεγονός ότι το νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς δεν στελεχώνεται από ειδικευμένους γιατρούς  με αποτέλεσμα  οι ηλικιωμένοι  να υποχρεώνονται να μεταβαίνουν  με πολλές δυσκολίες  στο νοσοκομείο  Πάφου».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE