Οι 22 του Φινκ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Οι 22 του Φινκ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Τόρστεν Φινκ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν 22 ποδοσφαιριστές. Την αποστολή αποτελούν οι: Πάρντο, Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Αμορίν, Καρλάο, Χριστοφίδης, Μοράις, Λάνιγκ, Αρτυματάς, Γκόμες, Χαραλαμπίδης, Ναφίου, Εφραίμ, Κωνσταντίνου, Παπαφώτης, Ντε Βινσέντι, Σέρινταν, Τζιμπούε και Σωτηρίου.

Στη σημερινή προπόνηση Βινίσιους, Κακά και Αλωνεύτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κίσσας ακολούθησε τμήματα του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσε με ασκήσεις με μπάλα. Μαντούκα και Αλεξάνδρου συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE