Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Με Μαρινάκη και Αλαφούζο θα τα πει ο Κοντονής

Το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα τα πει στο γραφείο του με τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Κοντονής πήρε ακόμα μια πρωτοβουλία προς την εκτόνωση της κατάστασης στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους προέδρους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα να αποδέχονται το κάλεσμα και να πηγαίνουν το απόγευμα της Τρίτης (03/03) στο γραφείο του κ. Κοντονή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υφυπουργός θα τους τονίσει πως πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ήρεμο τόνο και να σταματήσουν τις ακραίες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως η πολιτεία έχει αρχίσει να πείθεται από τις προθέσεις των παραγόντων του ποδοσφαίρου για βελτίωση της κατάστασης και το πιθανότερο είναι να δώσει το «ΟΚ» στην συνάντηση της Τετάρτης (04/03) για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE