Φοβερή διαφημιστική αφίσα της Cyprus Airways το 1970 –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοβερή διαφημιστική αφίσα της Cyprus Airways το 1970 –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια φοβερή διαφημιστική αφίσα της Cyprus Airways από το μακρινό 1970, όταν η Κύπρος ήταν ακέραια κι ελεύθερη, δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Νέιθαν Μόρλι.

«Ακόμα κι αν περπατούσες στην άκρη του κόσμου, δεν θα έβρισκες ποτέ άλλο νησί σαν αυτό» σημειώνεται στη σχετική αφίσα στη βάση της οποίας αναγράφονται τα ακόλουθα: «Cyprus Airways, ο γρήγορος τρόπος για το τέλειο νησί».

Ο Μόρλι που εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Κύπρο (είναι ερευνητής και συγγραφέας με διεθνή καριέρα) σημειώνει: «Αυτή, κατά τη γνώμη μου, ήταν η καλύτερη έντυπη διαφήμιση της Cyprus Airways που έχει επινοηθεί– το σλόγκαν είναι εμπνευσμένο. Από το 1970».

Ο Μόρλι δημοσιεύει και μια αφίσα της Cyprus Airways από το 1975. Παρουσιάζει δυο όμορφες νεαρές κοπέλες με κυπριακά χαρακτηριστικά και φόντο το αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect