ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα έργα στην Πάφο 1.196.770 ευρώ

Νέα έργα στην Πάφο 1.196.770 ευρώ

Με την υπογραφή των συμβολαίων για την εκτέλεση δύο ακόμη έργων, συνολικής δαπάνης 1.196.770 ευρώ, συνεχίζεται το βελτιωτικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου .

Το πρωί ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνος Φαίδωνος υπέγραψε  το συμβόλαιο για την βελτίωση των οδών Φελάχογλου, των γύρω οδών και των δύο παρακείμενων χώρων στάθμευσης,συνολικής δαπάνης 1,25 εκατ. ευρώ,με την ανάδοχο εταιρεία (ΜΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ (ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ) ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΤΔ) . Οι εργασίες θα αρχίσουν εντός των προσεχών ημερών και θα ολοκληρωθούν εντός 36 εβδομάδων.

Σήμερα, εξάλλου, ο Δήμαρχος Πάφου υπέγραψε   το συμβόλαιο για την κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης στη συμβολή των οδών Μιντχάντ Πασά και Ακαμαντίδος, συνολικού κόστους 171.770 ευρώμε την ανάδοχο εταιρεία( D. KOUPPIS&SONSCONSTRUCTIONSLTD)   .

Με το έργο αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση,  βελτιώνεται ουσιαστικά ο δρόμος που οδηγεί προς την κύρια είσοδο του Πράσινου Σημείου Πάφου και την συνοικία του Μουττάλου, επιλύοντας έτσι ένα βασικό πρόβλημα της περιοχής.

Οι εργασίες και για το έργο αυτό θα ξεκινήσουν εντός των επομένων ημερών και θα ολοκληρωθούν εντός δύο μηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top