Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
«Προτιμώ να παρακολουθήσω έναν αθλητικό αγώνα που στόχο έχει τη βελτίωση του κλίματος, να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι ομάδες μας δεν είχαν πρόβλημα να αγωνίζονται μαζί και να ευχηθώ το συντομότερο να ζήσουμε τις ίδιες καλές στιγμές», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στο γήπεδο στην Πύλα.
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τελικά δεν μπορούμε να διευθετήσουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε: «Εμείς μπορούμε».
Σε άλλη ερώτηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε ότι «η διευθέτηση ήταν ο αγώνας να γίνει εδώ, σε αυτό το γήπεδο».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις