Παραιτείται ο CEO της Warner Bros, λόγω ερωτικού σκανδάλου - «Έμπλεξε» με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό

Παραιτείται ο CEO της Warner Bros, λόγω ερωτικού σκανδάλου - «Έμπλεξε» με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό

Ο γενικός διευθυντής του ομίλιου δήλωσε ότι θα είναι προς το συμφέρον όλων να απομακρυνθεί ο Κέβιν Τσουτζιχάρα των καθηκόντων του.

Ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με όργιο φημών σχετικά με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, την οποία βοήθησε να πάρει ρόλους, θα παραιτηθεί των καθηκόντων του, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος WarnerMedia (πρώην Time Warner).

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros., των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί των καθηκόντων του προέδρου και γενικού διευθυντή της Warner Bros» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου Τζον Στάνκεϊ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE