ΚΥΠΡΟΣ

Συναγερμός στην Αραδίππου για τον Ερμή

Συναγερμός στην Αραδίππου για τον Ερμή

Η κίνηση τής διοίκησης του Ερμή έπιασε τόπο και σήμερα στο Αμμόχωστος από την πλευρά των φίλων του Ερμή δεν θα πέφτει καρφίτσα. Αυτό ανέφερε στο www.tothemaonline.com ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου Μιχάλης Ανδρέου.

Όπως μας ανέφερε ήδη στην συνάντηση που έγινε το βράδι της Δευτέρας στο σωματείο του Ερμή είχαν δοθεί περισσότερα από 1200 εισιτήρια από την διοίκηση της ομάδας « νομίζω πως θα έχουμε κόσμο που σιγουρά δεν ξαναείδαμε στην φετινή χρονιά. Πάμε και εμείς για μια κατάμεστη κερκίδα , στην συνάντηση της Δευτέρας δώσαμε περίπου 1200 εισιτήρια από τα περίπου 1500 που έχουμε στην διάθεση μας , άρα πάμε για να εξαφανίσουμε τα μαγικά χαρτάκια. Οι παίκτες μας όταν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο θα συναντήσουν κάτι πρωτόγνωρο»

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Ερμή ξέρει πως θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα και παράλληλα να καταφέρει να σκοράρει για να έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Έτσι λοιπόν όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα παίξει με σφιχτή αμυντική διάθεση και θα κυνηγήσει ένα γκολ στις αντεπιθέσεις με τον Ονίλο και τον Ιμπραίμι.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top