Πρόκριση και τίποτε άλλο θέλει η ΑΕΛ

Πρόκριση και τίποτε άλλο θέλει η ΑΕΛ

Aνάρπαστα τα εισιτήρια από τους φίλους της ΑΕΛ για τον βραδινό αγώνα που είναι μια αναμέτρηση δίχως αύριο για την ομάδα της Λεμεσού.

Η χρονιά στο πρωτάθλημα τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο όμως τώρα έχουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν και πάλι τον κόσμο της ΑΕΛ. Να προκριθούν στην ημιτελική φάση ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ερμη. Αυτό που μετρά απόψε είναι το αποτέλεσμα , αποτέλεσμα που θα δώσει την πρόκριση στην ΑΕΛ.

Ο κ Χριστοφόρου έχει καταστρώσει το πλάνο του και θα προσπαθήσει να κτυπήσει σαν κόμπρα στις αντεπιθέσεις με τον Ταγκαμπατζούμι και τον Σαρτινέρο. Το πρώτο μέλημα ασφαλώς του τεχνικού της ΑΕΚΛ είναι να μην δεχθεί πίεση η ομάδα του από το ξεκίνημα του αγώνα και ασφαλώς να αποφύγει το λάθος στην άμυνα που θα δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει γκολ.

Ο κόσμος θα είναι εκεί και αυτό που όλοι θέλουν είναι και οι παίκτες να κάνουν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν την χαρά της πρόκρισης.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE