ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: Ο διευθυντής Εθνικών Ομάδων της Αργεντινής κράζει τον ηγέτη της και όλη την Εθνική

Μέσι: Ο διευθυντής Εθνικών Ομάδων της Αργεντινής κράζει τον ηγέτη της και όλη την Εθνική

Η κωμικοτραγική κατάσταση στην Αλμπισελέστε συνεχίζεται, με τον θρυλικό Σέσαρ Λουίς Μενότι να τα βάζει με την επιστροφή του Μέσι και την επιλογή των φιλικών.

O Σέσαρ Λουίς Μενότι εκτός από θρυλικός προπονητής που οδήγησε τη χώρα στην κατάκτηση του πρώτου Μουντιάλ της (1978), είναι αυτή τη στιγμή ο διευθυντής όλων των Εθνικών Ομάδων της Αργεντινής. Είναι απίστευτο λοιπόν έχοντας αυτόν τον ρόλο, να βγαίνει και να κράζει δημοσίως τόσο την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι (σ.σ.: είχε κάνει μικρό διάλειμμα μετά το Μουντιάλ), όσο και όλη τη λειτουργία της Αλμπισελέστε.

«Ο Μέσι δεν έπρεπε να κληθεί, δεν έπρεπε να επιστρέψει», ήταν η αρχική δήλωσή του αναφορικά με τον αναμενόμενο γυρισμό του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια σειρά πήρε η επιλογή των φιλικών με Βενεζουέλα και Μαρόκο: «Αυτά τα παιχνίδια δεν προσφέρουν κάτι στην Εθνική, παρά μονάχα γίνονται για δημόσιες σχέσεις και τα χρήματα των χορηγών». Και η κωμικοτραγική κατάσταση στην Αργεντινή συνεχίζεται…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top