Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Τις τελευταίες εβδομάδες «παίζει» αρκετά στα στέκια, το ότι η Ομόνοια θέλει να πάρει παίχτη που ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι ο Τσιάρλς Ελουντού είναι αυτός που θέλουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, να τον… πάνε το Καλοκαίρι στο «Ηλίας Πούλλος».

Πριν τρεις εβδομάδες ο Καμερουνέζος εξτρέμ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020.

Η διοίκηση της Ομόνοιας, σε κάποια στιγμή, θα κοινοποιήσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 24χρονου Αφρικανού επιθετικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE