Κάνει… «κλικ» ο Νίκκι Παπαβασιλείου! «Ματιές» στον Κύπριο τεχνικό…

Κάνει… «κλικ» ο Νίκκι Παπαβασιλείου! «Ματιές» στον Κύπριο τεχνικό…

«Λαβράκια» στους πάγκους δεν υπάρχουν μόνο στη Super League. Και εκείνος που έχει κάνει κλικ σε αρκετό κόσμο είναι ο Νίκι Παπαβασιλείου.

Ναι, ναι ο προπονητής του Εργοτέλη, ενός κλαμπ που κάνει εξαιρετική δουλειά, με όχι υψηλό μπάτζετ.

Ο Παπαβασιλείου έχει κάνει τους Κρητικούς μια ωραία ομάδα, που παίζει καλή μπάλα στη Football League και αυτό σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, δεν περνά απαρατήρητο.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που και μπάλα έχει παίξει στην Αγγλία αλλά και στον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει καθίσει.

Είναι γνώστης του εξωτερικού δηλαδή ο Παπαβασιλείου.

Η εμπειρία του, λοιπόν, έχει φέρει το όνομά του στις ατζέντες ομάδων εκτός Ελλάδας ενώ και κάποιες από τη Super League έχουν κυκλώσει την περίπτωσή του.

Μην παραξενευτείτε δηλαδή αν δείτε τον 48χρονο στον πάγκο είτε ομάδας της Super League είτε του εξωτερικού.

Η καλή δουλειά στον Εργοτέλη φέρνει αποτελέσματα για όλους.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE