ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 39χρονος για το «φυτώριο» του

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 39χρονος για το «φυτώριο» του

Προσωποκράτηση 39χρονου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 20/03 διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 39χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου το μεσημέρι της Τρίτης 19/03, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε με δικαστικό ένταλμα σε περιφραγμένο χώρο και υποστατικά του 39χρονου στην επαρχία Πάφου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους, 15 - 100 εκατοστών περίπου, ένα φυτό κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της αποξήρανσης, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE