ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Κύπριος διεθνής Μάικ Θαλασσίτης έκανε τα δίχτυα στην Αγγλία να αναστενάζουν -VIDEO

Όταν ο Κύπριος διεθνής Μάικ Θαλασσίτης έκανε τα δίχτυα στην Αγγλία να αναστενάζουν -VIDEO

Ο Μιχάλης Θαλασσίτης μπορεί να έβαλε τη σφραγίδα του στο χώρο του θεάματος στη Βρετανία με τη συμμετοχή του στο reality Love Island, ωστόσο ήταν ήδη αρκετά καλά γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις.

Ο γόνος Κυπρίων αποδήμων της Αγγλίας, Μιχάλης, που έμελλε να χάσει τη ζωή του πρόωρα, είχε λάμψει αρχικά ως ποδοσφαιρικός αστέρας, καθώς με τις διακρίσεις του ως έφηβος είχε… υποχρεώσει την Στίβενεϊτζ να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Και μπορεί να μην πέτυχε να φτάσει ποτέ μέχρι την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, όσοι τον είχαν δει στο γήπεδο, μιλούσαν για έναν δυναμικό στράικερ με έφεση στο σκοράρισμα και πλουραλισμό ως προς τον τρόπο που πετύχαινε γκολ.

Το 2011 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων Κύπρου (U19), ενώ το 2014 συμπεριλήφθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για το φιλικό με την Ιαπωνία. Δυστυχώς τότε δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην αποστολή, καθώς ένα μυικό πρόβλημα τον έθεσε εκτός πλάνων.

Λίγο μετά τα δυσάρεστα μαντάτα για τον Θαλασσίτη και την οικογένειά του, οπαδός της St Alban στην οποία αγωνίστηκε το 2016 (15 συμ., 6 γκολ) θέλησε να τιμήσει την μνήμη του.

Εντόπισε και τα 6 γκολ που πέτυχε με τον εν λόγω σύλλογο ο Θαλασσίτης και τα δημοσίευσε στο youtube:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top