Απίστευτο: Έτσι ψάχνουν Κύπριο καταζητούμενο- Έγινε «πρώτη μούρη» σε αυτοκίνητα μαζί με άλλους 37

Απίστευτο: Έτσι ψάχνουν Κύπριο καταζητούμενο- Έγινε «πρώτη μούρη» σε αυτοκίνητα μαζί με άλλους 37

 Ένα πρωτότυπο και αξιοπρόσεκτο τρόπο βρήκε η Αστυνομία στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο ώστε να καταφέρει να εντοπίσει μερικούς από τους τοπ καταζητούμενης της πόλης που εμπλέκονται σε εγκλήματα, ληστείες και κλοπές.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Τις τελευταίες μέρες αρκετά βαν οχήματα διασχίζουν τους δρόμους του Λονδίνου και όπως θα δείτε και στην φωτογραφία σε αυτά απεικονίζονται οι φωτογραφίες 38 προσώπων για τα οποία η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, ώστε με την άντληση πληροφοριών να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Ανάμεσα στους 38 καταζητούμενες βρίσκεται και ένας Κύπριος, όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσίευμα στη Βρετανία.

Πρόκειται για τον 38χρονο Κώστα Μιχαήλ, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε αρκετές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Όπως σημειώνεται ο Μιχαήλ εργαζόταν σε εταιρεία συντήρησης με αποτέλεσμα έτσι να έχει πρόσβαση σε αρκετά υποστατικά από τα οποία έκλεψε διάφορα αντικείμενα και τιμαλφή.

H εκστρατεία της Αστυνομίας στο Λονδίνο θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE