Μεγάλο παιχνίδι στο Αμμόχωστος

Μεγάλο παιχνίδι στο Αμμόχωστος

Στο πρωτάθλημα ο Ερμής ήταν ο νικητής στην μάχη για την κατάκτηση της έκτης θέσης. Σήμερα όμως τι θα γίνει στο Αμμόχωστος εκεί οπού θα κριθεί το τρίτο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης.

Οι παίκτες του Χριστοφόρου έχουν το προβάδισμα , προηγούνται άλλωστε 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. Οι παίκτες του Φαν Χααγκ θέλουν να κρατήσουν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Ο Μαρτίνος Χριστοφή ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Ο Μάρκο Ταγκπατζουμί έκανε μεγάλη καριέρα στον Ερμή.

Παρών στο γήπεδο οι οπαδοί και των δυο ομάδων με μεγάλη δίψα για την πρόκριση.

Ποιος θα τα καταφέρει θα δούμε.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE