Απολογήθηκε ο Εζέ! «Ζητώ συγνώμη και λυπάμαι πραγματικά» (VIDEO)

Απολογήθηκε ο Εζέ! «Ζητώ συγνώμη και λυπάμαι πραγματικά» (VIDEO)

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Εζέ, παραχώρησε συνέντευξη στο RED TV και απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας, σχετικά με το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα με την Αγία Νάπα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Το γεγονός της παρουσίας μας στη δεύτερη εξάδα του πρωταθλήματος δεν μας ευχαριστεί" δήλωσε στο RED ΤV ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας ΕΖΕ.

"Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πολύ περισσότερα από εμάς. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δυστυχώς δεν παίρνουμε όμως τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε".

"Αυτό που ζητούμε από τους φίλους μας είναι να μας βοηθήσουν να αποβάλουμε την πίεση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές τη στιγμή αυτή. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είμαι σίγουρος για αυτό".

Για τον επόμενο αγώνα με την Αγία Νάπα ο ΕΖΕ δήλωσε "Είναι ένα ακτός έδρας παιγνίδι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν δούμε και τον προηγούμενο αγώνα πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι. Μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε ποιοτική ομάδα, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάνουμε γκολ. Είμαι θετικός για το παιγνίδι".

Σχετικά με το επεισόδιο στο τέλος του τελευταίου αγώνα και τα παράπονα των φίλων της ομάδας για την ενέργεια του ο ΕΖΕ ζήτησε να κάνει ειδική αναφορά για να απολογηθεί.

"Ενέργησα λάθος και απολογούμαι πολύ για αυτό. Θέλω να δείξω μεταμέλεια για τη συμπεριφορά μου απέναντι στους φίλους της ομάδας. Ζητώ συγνώμη. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν είσαι κάτω από πίεση δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και κάνεις λάθη. Αυτό συνέβηκε και λυπάμαι πραγματικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.