ΕΛΛΑΔΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του- «Του έκανε τη ζωή κόλαση»

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του- «Του έκανε τη ζωή κόλαση»

Νέα τραγωδία στην Ελλάδα, καθώς 86χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγό του καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. 

Το περιστατικό συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο ύψος του Ελληνικού, έξω από το σπίτι του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν, όταν ο 86χρονος αντιπτέραρχος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Αυτή κατέβηκε τραυματισμένη στο δρόμο και μπήκε σε ταξί για να γλυτώσει.

Στη συνέχεια, ο 86χρονος κατέβηκε στην αυλή του σπιτιού και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξαν και οι δύο λίγη ώρα αργότερα.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την. 

 

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι η 59χρονη Βουλγάρα είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE