Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

 Kατεχόμενη Λευκωσία: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας- «Έσβησε» μετά από 10 μέρες

Έχασε τη μάχη για ζωή, 10 μέρες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας  Μουσταφά Εβλιγά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο στις 11 Μαρτίου ο άτυχος 50χρονος, ενώ επιθεωρούσε εργασίες σε υπό ανέγερση οικοδομή που εκτελούσε η εταιρία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου στις 11:20 της Πέμπτης 21/3 άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του προβάλλεται από όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μέσα των κατεχομένων καθώς ο άτυχος 50χρονος ήταν γνωστός εργολάβος και επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE