Νέο γήπεδο Λεμεσού: Συνάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη με την Υπουργό Μεταφορών

Νέο γήπεδο Λεμεσού: Συνάντηση Ανδρέα Μιχαηλίδη με την Υπουργό Μεταφορών

Επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Συνάντηση Προέδρου ΚΟΑ με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για το οδικό δίκτυο του νέου γηπέδου Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, συνοδευόμενοι από Λειτουργούς του Οργανισμού επισκέφθηκαν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κυρία Βασιλική Αναστασιάδη και συζήτησαν το οδικό δίκτυο πρόσβασης στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού στο Κολόσσι.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε τη μεγάλη ανάγκη να αποπερατωθεί το οδικό δίκτυο παράλληλα και ταυτόχρονα με το γήπεδο.

Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων έδωσε οδηγίες στο τμήμα Δημοσίων Έργων για συντονισμό των εργασιών, ούτως ώστε να αποπερατωθούν το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα παρά τις δυσκολίες που πιθανό να παρατηρηθούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.