«ΒΟΜΒΑ» στον όμιλο της Εθνικής Κύπρου – ΔΙΕΛΥΣΕ τη Σκωτία το… Καζακστάν!

«ΒΟΜΒΑ» στον όμιλο της Εθνικής Κύπρου – ΔΙΕΛΥΣΕ τη Σκωτία το… Καζακστάν!

«Μπαμ» με το καλημέρα στα προκριματικά του Euro 2020, με το Καζακστάν να παίρνει σημαντική νίκη στην Αστάνα απέναντι στη Σκωτία με 3-0.

Έκπληξη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020, με το ανανεωμένο Καζακστάν να παίρνει σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στην Σκωτία του Άλεξ Μακλίς.

Μπορεί οι Σκωτσέζοι, που μάλιστα τα είχαν πάει εξαιρετικά στο πρόσφατο Nations League, να ήταν το φαβορί, αλλά απόντος του αρχηγού τους, Άντι Ρόμπερτσον, οι Καζάκοι δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο και πήραν τα ηνία του ματς από το ξεκίνημα, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Περτσούκ άνοιξε τον λογαριασμό, ενώ με τη συμπλήρωση 10′ ο Βορογκόφσκι διπλασίασε τα τέρματα των Καζάκων που είχαν θέσει τις βάσεις για ένα μεγάλο «τρίποντο».

Με το ξεκίνημα μάλιστα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Ζαϊνουτίνοφ στο 51ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Σουγιουμπάγεφ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE