Έσωσε τη ζωή γειτόνων του ο Ανδρέας Γεωργίου – VIDEO

Έσωσε τη ζωή γειτόνων του ο Ανδρέας Γεωργίου – VIDEO

Την ζωή ατόμων που ζούσαν σε γειτονικό σπίτι με τον Ανδρέα Γεωργίου στην Λευκωσία, έσωσε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» του ΣΙΓΜΑ.

Η εκπομπή «Όλα καλά» βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Βουράτε γειτόνοι» και ρώτησε επωνύμους αν όντως η ατάκα της ‘Πέπας’ ισχύει: «Παρά να έχεις γείτονα κακό καλύτερα να φκει το μάτι σου».

Ο Ανδρέας Γεωργίου, απάντησε αρχικά ότι δεν του έτυχε ποτέ να έχει κακούς γείτονες, μόνο μια φορά στο εξωτερικό συνέβη κάτι, με πρόσωπα ωστόσο που δεν είχε κάποια σχέση.

Ωστόσο, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην Λευκωσία, όπου ξέσπασε φωτιά σε γειτονικό του σπίτι τα ξημερώματα και ο ίδιος που το αντιλήφθηκε ενημέρωσε τους ένοικους, ενώ αυτοί κοιμόντουσαν.

Δείτε πιο κάτω τα αποσπάσματα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE