Ασκεί έφεση

Ασκεί έφεση

Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει έφεση για την απόφαση της πειθαρχικής της Super League, που έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Η αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας Αρχής έκρινε ότι πρέπει να συνεχιστεί το ματς από το 70ο λεπτό, από το οποίο διακόπηκε η αναμέτρηση και οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο και ότι επιβραβεύονται οι χούλιγκανς.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE