Συνέλαβαν 90χρονη επειδή πωλούσε πλεκτά - Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Συνέλαβαν 90χρονη επειδή πωλούσε πλεκτά - Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές κάλτσες που φτιάχνει η ίδια στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε την Παρασκευή 22/03 εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία, την οποία να του στείλουν, κάτι το οποίο και έγινε.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE