ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ νέο για Ενσούε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ νέο για Ενσούε!

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Ενσούε σκόραρε σήμερα (22/3) δύο γκολ στο παιχνίδι της Εθνικής του κόντρα στο Σουδάν.

Ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα από το σημείο του πέναλτι δύο φορές δεν λάθεψε και στο 18′ αλλά και στο 35′ κέρδισε τον αντίπαλο κίπερ. Μια ευχάριστη εξέλιξη για τον Ενσούε που θα τον βοηθήσει να ανέβει ψυχολογικά και να δει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE