Θεόδωρος: «Κοίταξα πάνω στην κερκίδα και αυτοί…»

Θεόδωρος: «Κοίταξα πάνω στην κερκίδα και αυτοί…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, σχολίασε την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Εκεί που φαινόταν ότι ελέγχαμε τον ρυθμό, ήρθε η άτυχη στιγμή. Έμενε λίγος χρόνος, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Παίζαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα συναντούσαμε δυσκολίες. Στο τέλος νίκησε ο Μάρκο. Πετύχαμε τον στόχο μας, τώρα με ηρεμία βλέπουμε τη συνέχεια. Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο. Ελπίζουμε αν κάνουμε χαρούμενο αυτό τον κόσμο. Ακόμα και τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, κοίταξα πάνω στην κερκίδα και αυτοί συνέχιζαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ερμή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE