ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε έξι δημαρχεία - Εκκενώθηκαν τα κτήρια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε έξι δημαρχεία - Εκκενώθηκαν τα κτήρια

Οι γερμανικές αρχές εκκενώνουν προληπτικά τα δημαρχεία έξι διαφορετικών πόλεων μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα ανωνύμων για τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών.

Πρόκειται για τα δημαρχεία των πόλεων Άουκσμπουργκ, Γκέτιγκεν, Καιζερσλάουτεν, Γκέμνιτς, Νοινκίρχεν και Ρέντσμπουργκ.

Προληπτικά οι αρχές έχουν εκκενώσει και τους δρόμους γύρω από τα δημαρχεία αυτά, ενώ τα κτίρια ερευνούν αστυνομικές δυνάμεις με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την εξεύρεση και εξουδετέρωση εκρηκτικών.

Οι αρχές ανακοινώνουν πως δεν έχει βρεθεί κάτι ύποπτο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE