ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη ένας 48χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης (26/3), από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Ο συλληφθείς πήγε το βράδυ της Δευτέρας (25/3) στη Ν. Ιωνία σε εξωτερικό χώρο, όπου βρίσκονταν η 16χρονη κόρη του και σύμφωνα με το e-thessalia, τη χτύπησε στο πρόσωπο και στον αυχένα με τα χέρια του, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με το magnesianews, η νεαρή, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE