ΚΥΠΡΟΣ: Εμπορία γυναικών αλλά και άνδρα με κέρδος 8.000 το κεφάλι - Κατηγορούμενος και δικηγόρος

ΚΥΠΡΟΣ: Εμπορία γυναικών αλλά και άνδρα με κέρδος 8.000 το κεφάλι - Κατηγορούμενος και δικηγόρος

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν πέντε κατηγορούμενοι για υπόθεση εμπορίας προσώπων, το πρωί της Τρίτης (26/03).

Της Γεωργίας Παππούτα

Στους πέντε κατηγορούμενους απαγγέλθηκαν συνολικά 36 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων στρατολόγηση με σκοπό την εκμετάλλευση γυναικών για εικονικό γάμο, καταδολίευση και εμπορία προσώπων, γυναικών αλλά και σε μία περίπτωση άνδρα με σκοπό την εξασφάλιση δελτίου παραμονής στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, οι κατηγορούμενοι φέρονται να αποκτούσαν μέχρι και 8.000 ευρώ από κάθε γάμο, με τους γάμους να ανέρχονται στους πέντε.  

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα στην θέση του δεύτερου κατηγορούμενου, Ελληνοκύπριος δικηγόρος, ο οποίος απάντησε μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες, όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Μάλιστα, εκτός από την εμπορία κατηγορήθηκαν και για προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου της Αστυνομίας.  

Η Κατηγορούσα Αρχή έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση, η οποία φαίνεται να δρούσε κατά τα έτη 2017 – 2018.  

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο 2019 ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE