ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ: Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για την κακόβουλη ενέργεια σε βάρος αναβάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ: Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για την κακόβουλη ενέργεια σε βάρος αναβάτη

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με την κακόβουλη ενέργεια που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/03) σε οδό στον Άγιο Δομέτιο κοντά στον Ιππόδρομο (πάροδος της λεωφ. Αγ. Παύλου).

Το όχημα το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες ανήκει σε αναβάτη και η πυρκαγιά σ΄ αυτό τέθηκε κακόβουλα.

Οι αστυνομικές αρχές, όπως πληροφορούμαστε, εξετάζουν τεκταινόμενα που αφορούν προηγούμενη ιπποδρομιακή συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο αναβάτης.

Να σημειώσουμε ότι η κλήση για την πυρκαγιά σε όχημα λήφθηκε στις 20:21 (25/03). Όπως είχαμε ενημερώσει από τη Δευτέρα, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 οχήματα, ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:45.

Όχημα μάρκας KIA RIO το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε οικόπεδο υπέστη από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση που είχαμε λάβει τη Δευτέρα (25/03), αρχικά ακούστηκε έκρηξη και μετά ακολούθησε πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE