Αποστολή εξετελέσθη για τον Μούσα Αλ Τάμαρι με την Εθνική Ιορδανίας U23! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποστολή εξετελέσθη για τον Μούσα Αλ Τάμαρι με την Εθνική Ιορδανίας U23! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποστολή εξετελέσθη για τον Μούσα Αλ Τάμαρι, στην Εθνική ομάδα U23 της Ιορδανίας!

Μπορεί να μην σκόραρε, ούτε να οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στο σημερινό (26/03) παιχνίδι με αντίπαλο τη Συρία, όμως με το ισόπαλο 1-1, η Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Έτσι, η U23 της Ιορδανίας προκρίθηκε στην τελική φάση του Ασιατικού Κυπέλλου U-23, απ΄ όπου θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Σημειώνουμε ότι η Ιορδανία προηγήθηκε στο 78΄ και η Συρία ισοφάρισε στο 83΄, ενώ ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE