Γιάννης Αναστασίου… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιάννης Αναστασίου… όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς αποδεχτήκαμε με χαρά πρόσκληση του American College για να συμμετάσχει ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Αναστασίου, σε διάλεξη σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε ποδοσφαιρικά Σωματεία.

Ο κ. Αναστασίου μοιράστηκε γνώσεις και εμπειρίες με τους φοιτητές του κολλεγίου και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν.

Μίλησε για τον τρόπο λειτουργίας ποδοσφαιρικών τμημάτων, τις ιδιαιτερότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και ειδικότερα ατόμων διαφορετικών εθνικοτήτων, όπως και διάφορες ειδικές καταστάσεις και συνθήκες που ενδεχομένως να προκύψουν σε μια αγωνιστική περίοδο.

Το American College ευχαρίστησε θερμά την ΟΜΟΝΟΙΑ για το ενδιαφέρον, τη συμμετοχή και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Από την πλευρά μας επαναλάβαμε την προθυμία μας για να συνεισφέρουμε στην Κυπριακή κοινωνία με κάθε τρόπο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.