ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΩΣΗ: Τσακωμός μπροστά στις κάμερες – Τα έβαλαν με την σύζυγο του άνδρα που απειλεί να αυτοτραυματιστεί - VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΩΣΗ: Τσακωμός μπροστά στις κάμερες – Τα έβαλαν με την σύζυγο του άνδρα που απειλεί να αυτοτραυματιστεί - VIDEO

Ένταση επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα από το πρωί της Πέμπτης (28/3) όταν λειτουργοί αρμόδιας υπηρεσίας, με την συνοδεία αστυνομικών, πήγαν να εκτελέσουν διάταγμα έξωσης σε οικία.

Ο 41χρονος κάτοικος του σπιτιού, με το άκουσμα της έξωσης, ανέβηκε στην ταράτσα κρατώντας ένα μπουκάλι με πετρέλαιο και απειλούσε ότι θα αυτοτραυματιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν ρεπόρτερ για να καταγράψουν σκηνές από το σημείο, ενώ η σύζυγος του 41χρονου, προέβη σε δηλώσεις στις κάμερες των καναλιών.

Καθώς η σύζυγος του 41χρονου μιλούσε στους δημοσιογράφους και εξέφραζε την θέση της οικογένειάς της, κάτοικος της περιοχής την πλησίασε και άρχισε να συνομιλεί μαζί της σε έντονο ύφος, μπροστά από τις κάμερες.

Ο εν λόγω άνδρας, ισχυρίστηκε ευθέως μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ότι η οικογένεια των Τ/κ, κατοικεί παράνομα στην συγκεκριμένη οικία.

Δείτε πιο κάτω τις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα του OMEGA από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE