Αδύναμος κρίκος: Παίκτης σηκώθηκε και έφυγε γιατί θεώρησε ότι τον συκοφαντούν – VIDEO

Αδύναμος κρίκος: Παίκτης σηκώθηκε και έφυγε γιατί θεώρησε ότι τον συκοφαντούν – VIDEO

Διαγωνιζόμενος στο δημοφιλής παιχνίδι γνώσεων, αποχώρησε οικιοθελώς γιατί ένιωσε αδικημένος.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο κ. Λούης που συμμετείχε στο παιχνίδι γνώσεων του ΡΙΚ, θεώρησε ότι οι ερωτήσεις που του έτυχαν σκοπό την αποτυχία του να απαντήσει και συνεπώς την αποχώρησή του.

Ο Τάσος Τρύφωνος, μετά την αποχώρηση του κ. Λούη, εμφανώς ενοχλημένος, θέλησε να ενημερώσει κατά την διάρκεια του επεισοδίου για το τι ακριβώς συνέβη.

*Ο παίκτης που αποχώρησε:

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι οι ερωτήσεις προκύπτουν τυχαία από το σύστημα ενώ σημείωσε ότι «έχει αλλεργία στις θεωρίες συνομωσίας».

Επίσης, χαρακτήρισε την στάση του παίκτη ως απαράδεκτη και σημείωσε πως οι ισχυρισμοί του δεν ευσταθούν.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE