Τουρκία: Βάφτηκε με αίμα η κάλπη - Δύο νεκροί από συμπλοκή

Τουρκία: Βάφτηκε με αίμα η κάλπη - Δύο νεκροί από συμπλοκή

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός διαμάχης που ξέσπασε πάνω από την κάλπη στη Μαλάτια, μεταξύ δύο ομάδων που πήγαν να ψηφίσουν.

Το επεισόδιο έγινε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 31/03, ξεκίνησε με φραστική διαμάχη και κατέληξε σε καβγά και πυροβολισμούς.

Οι δυνάμεις ασφαλείας παρενέβησαν, συλλαμβάνοντας ένα άτομο το οποίο φέρεται να πυροβόλησε με όπλο. Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο.

Στο μεταξύ, στην πόλη Σιίρτ, μικρό λεωφορείο που μετέφερε τα ψηφοδέλτια και τους υπεύθυνους της κάλπης, αποκλείστηκε λόγω πυκνής χιονόπτωσης και για δύο ώρες σωστικά συνεργεία εργάζονταν μέχρι να ανοίξουν τον δρόμο.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE