ΠΑΦΟΣ: Τον γνώρισε σε μπυραρία και την πήγε σπίτι του – Καταγγέλλει τον βιασμό της

ΠΑΦΟΣ: Τον γνώρισε σε μπυραρία και την πήγε σπίτι του – Καταγγέλλει τον βιασμό της

Σύλληψη 40χρονου για υπόθεση επίθεσης και βιασμού στην Πάφο.

Υπόθεση επίθεσης και βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου που προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ελληνοκύπρια ηλικίας 54 ετών κατήγγειλε χτες στο ΤΑΕ Πάφου ότι στις 29 Μαρτίου γνώρισε ένα άτομο ηλικίας 40 ετών σε μπυραρία στην Πάφο.

Ακολούθως η παραπονούμενη, μετέβη μαζί του στην κατοικία του, σε χωριό της Επαρχίας και, όπως κατήγγειλε, αυτός της επιτέθηκε, την κτύπησε και  ήρθε σε συνουσία μαζί της.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 40χρονου, επίσης Ε/κ ο οποίος ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.