ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

Υπό κράτηση 41χρονη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών αξίας 17 χιλ. ευρώ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε τη Δευτέρα 01/04 διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 41χρονης κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 21:30 της 30ης Μαρτίου από επιχειρηματία στην Πάφο ότι γυναίκα από την Ρουμανία που καθάριζε το σπίτι του ενώ ακολούθως διαπίστωσε ότι έλειπαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 17 χιλ. ευρώ που είχε φυλαγμένα σε ειδικό μέρος στην οικία του.

Εναντίον της συγκεκριμένης που είναι ηλικίας 41 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.