ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

ΠΑΦΟΣ: Επιχειρηματίας κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό για κλοπή – «Καπνός» τα χρυφαφικά

Υπό κράτηση 41χρονη για υπόθεση κλοπής χρυσαφικών αξίας 17 χιλ. ευρώ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε τη Δευτέρα 01/04 διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 41χρονης κατοίκου Πάφου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 21:30 της 30ης Μαρτίου από επιχειρηματία στην Πάφο ότι γυναίκα από την Ρουμανία που καθάριζε το σπίτι του ενώ ακολούθως διαπίστωσε ότι έλειπαν χρυσαφικά συνολικής αξίας 17 χιλ. ευρώ που είχε φυλαγμένα σε ειδικό μέρος στην οικία του.

Εναντίον της συγκεκριμένης που είναι ηλικίας 41 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE