ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάγκωσε μέλος της ΥΚΑΝ μέσα στο Τμήμα- Συνελήφθησαν οικογενειακώς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάγκωσε μέλος της ΥΚΑΝ μέσα στο Τμήμα- Συνελήφθησαν οικογενειακώς

Πρωτοφανές περιστατικό, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη πατέρα και ανήλικου στην Λεμεσό, ενώ ο 2ος και ο αδερφός του είχαν ήδη συλληφθεί μετά τον εντοπισμό 74 γραμμαρίων κάνναβης στην οικία τους τη Δευτέρα (1/4).

Όπως πληροφορείτε το ThemaOnline, μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 17χρονου, αφού σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 74γραμμαρίων.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση, ενώ κλήθηκε και ο πατέρας τους, ως κηδεμόνας του ανήλικου.

Σε κάποια στιγμή, ο ανήλικος μαζί με τον πατέρα του, φέρονται να επιτέθηκαν σε αστυνομικό της ΥΚΑΝ, ο οποίος διερευνούσε άλλη υπόθεση, με τον πρώτο να τον δαγκώνει κάτω από τη μασχάλη.

Ο αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με θλαστικό τραύμα στο χέρι, το οποίο προκλήθηκε κατά την επίθεση και αφού του έγινε συρραφή έλαβε εξιτήριο.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού, διερευνά την υπόθεση εντοπισμού 74 γραμμαρίων κάνναβης, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση επίθεσης κατά του αστυνομικού, με τα τρία μέλη της οικογένειας να τελούν υπό σύλληψη.

Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.