COBALT: Τελευταία πράξη - Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία

COBALT: Τελευταία πράξη - Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία

Σε εκκαθάριση βγάζει ηλεκτρονικό και γραφειακό εξοπλισμό η αεροπορική εταιρεία Cobalt που ανέστειλε την λειτουργία της  στις 17 Οκτωβρίου 2018. Στην συνέχεια αναμένεται να βγάλει στο σφυρί και εξαρτήματα αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η υπό εκκαθάριση εταιρεία θα πωλήσει τον ηλεκτρονικό και γραφειακό εξοπλισμό στο μέγαρο Αρτέδιος (4 όροφος, Λάρνακα) από τις 9:00- 16:00 της Τρίτης (2/4) και της Τετάρτης (3/4).

Στις αγορές, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, αναμένεται να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι αγορές θα γίνονται τοις μετρητοίς. Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις γίνονται χωρίς καμία εγγύηση για τη λειτουργία του εξοπλισμού.

Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να διατεθούν προς πώληση και εξαρτήματα των αεροσκαφών. Σημειώνεται ότι η Cobalt δεν είχε ιδιόκτητα αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE