COBALT: Τελευταία πράξη - Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία

COBALT: Τελευταία πράξη - Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία

Σε εκκαθάριση βγάζει ηλεκτρονικό και γραφειακό εξοπλισμό η αεροπορική εταιρεία Cobalt που ανέστειλε την λειτουργία της  στις 17 Οκτωβρίου 2018. Στην συνέχεια αναμένεται να βγάλει στο σφυρί και εξαρτήματα αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η υπό εκκαθάριση εταιρεία θα πωλήσει τον ηλεκτρονικό και γραφειακό εξοπλισμό στο μέγαρο Αρτέδιος (4 όροφος, Λάρνακα) από τις 9:00- 16:00 της Τρίτης (2/4) και της Τετάρτης (3/4).

Στις αγορές, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, αναμένεται να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι αγορές θα γίνονται τοις μετρητοίς. Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις γίνονται χωρίς καμία εγγύηση για τη λειτουργία του εξοπλισμού.

Πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να διατεθούν προς πώληση και εξαρτήματα των αεροσκαφών. Σημειώνεται ότι η Cobalt δεν είχε ιδιόκτητα αεροσκάφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE