ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε σκάφος - Φαίνεται να του έβαλαν φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτες έγινε σκάφος - Φαίνεται να του έβαλαν φωτιά

Σκάφος που ήταν ακινητοποιημένο στην περιοχή Ομονοίας, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4).

Η ώρα 01:07 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σκάφος (βάρκα 13 ποδών) στην οδό Πυγμαλίωνος, στη Λεμεσό, έξω από οικία 65χρονου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:30.

Η βάρκα βρισκόταν σε ανοικτό χώρο (χωράφι).

Από την πυρκαγιά η βάρκα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.