Παρών εμείς ποτέ

Παρών εμείς ποτέ

Εχει καταντήσει αστείο. Κωμωδία σκέτη. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, του «μεγάλου» πρωταθλήματος, να ανακοινώνει φανταστικές ιστορίες για να καλύψει τα σκάνδαλα. Που αναφερόμαστε; Στη μετάθεση του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός.

Αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή. Εν όψει, όμως, του προημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη, η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι «ομόφωνα» ελήφθη απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση των ερυθρολεύκων στην Κομοτηνή μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, όπως ήταν αναμενόμενο και όπως κάθε κοινός νους θα... φανταζόταν, διέψευσαν κατηγορηματικά χωρίς ίχνος αμφιβολίας για το τι τελικά έγινε, τον ισχυρισμό της Λίγκας.

Στην προσπάθειά της η Superleague να δικαιολογήσει το σκάνδαλο, ανακοίνωσε πως «για να μην δημιουργηθούν «σκιές», έφερε το θέμα των αλλαγών του προγράμματος στο Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας, ενώ θα μπορούσε να το «περάσει»... εσωτερικά, υπηρεσιακά. Και ότι η απόφαση που πάρθηκε τελικά, ήταν ομόφωνη

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.