ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκινά το Davis Cup

Ξεκινά το Davis Cup

Τριήμερο Davis Cup ξεκινάει αύριο και πολλά μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου τένις θα μπουν στο κορτ για να ενισχύσουν την πατρίδα!Μεταξύ αυτών δεν θα είναι οι περσινοί θριαμβευτές Ρότζερ Φέντερερ και Σταν Βαβρίνκα, όμως πιστοί στο... εθνόσημο θα είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, Κέι Νισικόρι και Μίλος Ράονιτς. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, θα τεθούν και αντιμέτωποι στην Ιαπωνία!

Η Σερβία του Νόλε φιλοξενεί στο Κράγεβο την Κροατία και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Μάριν Τσίλιτς, οπότε θα ποντάρουν στον Μπόρνα Τσόριτς, τον 18χρονο που πολλοί θεωρούν... αντίγραφο του Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα ανοίξει την αυλαία του tie με την αναμέτρησή του κόντρα στον Μάτεκ Ντέλιτς.

Ο Μάρεϊ θα είναι πάλι ο ηγέτης της Μεγάλης Βρετανίας και αυτή τη φορά θα αγωνιστεί μέσα στο... ίδιο του το σπίτι, αφού οι αγώνες με τις ΗΠΑ θα γίνουν στη Γλασκώβη. Ο 27χρονος από το Ντάνμπλεϊν θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα με αντίπαλο τον Ντόναλντ Γιανγκ, το Σάββατο ενδέχεται να παίξει με τον αδερφό του κόντρα στους τρομερούς Μπράιαν, ενώ την Κυριακή θα μονομαχήσει με τον Τζον Ίσνερ.

Χωρίς τενίστα από το Top 200, η πρωταθλήτρια Ελβετία είναι το αουτσάιντερ στη Λιέγη, ωστόσο οι Βέλγοι δεν θα έχουν τον Νταβίντ Γκοφέν στα διάθεσή τους και η μάχη δείχνει τώρα πιο αμφίρροπη... Ο Καναδάς των Μίλος Ράονιτς, Βάσεκ Πόσπισιλ φαίνεται να έχει ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στην Ιαπωνία του Κέι Νισικόρι στο Βανκούβερ, ενώ στο Μπουένος Άιρες διεξάγεται το ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία. Θα είναι εκεί και ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, αλλά μόνο για να εμψυχώσει τους συμπατριώτες του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top