Το φιλικό που έγινε στη Λεμεσό και το τελικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΣ)

Το φιλικό που έγινε στη Λεμεσό και το τελικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΣ)

Η ακαδημία της ΑΕΛ ενημερώνει:

«Φιλικό αγώνα πραγματοποίησε η ομάδα των Κ19 απέναντι στην ομάδα Stars Academy U19, σήμερα Τρίτη (02/04) στο γήπεδο «Episkopiana». Η Stars Academy αποτελείται από διεθνείς ποδοσφαιριστές διαφόρων εθνικοτήτων και εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το φιλικό παιχνίδι έληξε με σκορ 2-0 για την ΑΕΛ και σκόρερ των τερμάτων ήταν οι Αλέξανδρος Μιχαήλ στο 15’ της αναμέτρησης και Λεωνίδας Σαββίδης στο 85’ με κτύπημα πέναλτι.
Ο προπονητής μας Χαράλαμπος Συμεού χρησιμοποίησε 19 συνολικά ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς παίκτες από την Κ17 της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE